søndag 13. oktober 2013

13.10.13

-er en STOR dag for familien Fevang/Fjeld! 
Vi har feiret at vår lille Sara blir ett år! Det verste og beste året vi har hatt. Aldri tidligere har vi vært så redde, bekymra, frustrerte, slitne, triste og fortvila som etter at Sara kom. Men vi har aldri tidligere opplevd større gleder, lykke, stolthet og fullkommenhet som etter at vi ble tre. 

Vi tar ikke dagene for gitt, og det er stort for oss at Sara har blitt ett år. Det er mange som ville feire Sara i dag, vi har hatt besøk av alle besteforeldrene, grantante Wivian, grantante Hege m Richard og "småtantene" Eli og Maria. Tante Eira, onkel Kalle og fetter Trym og kusine Adele:) Bursdagsbarnet oppførte seg eksemplarisk, og nøt all oppmerksomheten hun fikk ❤  

Å være foreldre krever godt samarbeid. Å være foreldre til ei syk solstråle krever mye tålmodighet og evnen til å kunne snakke om vanskelige temaer. Man må kunne støtte hverandre og godta at den andre har en tøff dag. Man må kunne oppmuntre men også kunne la tårer renne fritt, uten å prøve å stanse dem. Man må gi hverandre alenetid uten at skyggen av dårlig samvittighet henger med. Ikke minst må man fortelle hverandre hvordan man har det og hva man ønsker. Man må kunne sette pris på hverandre, og vise det i hverdagen. Det har vi vært opptatt av å få til. Vi har kommet nærmere hverandre og vi er for alltid knyttet til hverandre, nå som vi har Sara sammen. Vi er FAMILIE ❤ 

Sara kunne ikke hatt en bedre pappa, og han passer så godt på oss begge. Jeg gleder meg til å få hans etternavn, sånn at vi heter Fevang til etternavn alle sammen. Familien Fevang ❤ Vi gleder oss til sommeren 2015! 

12 kommentarer:

  1. Gratulerer med Sara og gratulerer med ring på finger'n! Satt og tenkte for meg selv etter og ha lest innlegget med etternavn i avisen, at dette burde jo være et hint hint om at far i huset må fri :)
    Selv om jeg ikke kjenner dere, så føler jeg at jeg kjenner dere litt via bloggen, og vil igjen bare si at det er super herlig og følge bloggen din og deres hverdag! Heier på Sara og dere!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Trine Lise! Ja, mulig han tok det som et hint ;) Hyggelig at du følger oss og vi setter pris på de gode ordene du gir oss. Ha en fin dag!

      Slett
  2. Gratulerer så mye med dagen lille tøffe Sara!!! Også ser det ut som det er på sin plass med gratulasjoner til mor og far også:-) Gratulerer!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med dagen til lille, store, nydelige Sara! Hilsen fast leser som også fikk ei lita jente på denne dagen i fjor <3

    SvarSlett
  4. Hurra for lille fine Sara <3 Hun er den sterkerste jeg vet om <3 Og gratulerer så masse igjen med forlovelsen :) Kjempe koselig :)

    SvarSlett
  5. Hurra for solstråla!!

    SvarSlett
  6. Gratulerer med dagen på etterskudd til lille vakre Sara! :) Håper dagen hennes ble perfekt! Og gratulerer med ringen på fingeren! :D Ønsker dere all hell og lykke. Dere er perfekte sammen!

    Stor klem fra Anne :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Anne! :) det var gode ord å ta med seg videre!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)