lørdag 30. november 2019

Pepperkakehus-pynting, og tann nr5 ute!

I dag fikk vi hyggelig formiddagsbesøk av mormor som hadde tatt seg en gåtur i det kalde vinterværet. Det passa perfekt før vi skulle avgårde på den årlige pepperkakehuspynte-konkurransen hos sjefen til André. Som vanlig konkurrerte først fedrene i å sette sammen husene på kortest tid, deretter skulle barna pynte. Alt av farga melis og pynt tilgjengelig er et mekka for ungene! Og veldig hyggelig for oss foreldrene. Sara ble egentlig mest sittende sammen med André i sofaen med et keyboard og en hånddukke, mens Kasper og jeg pynta. 
Sara syns det var superstas med reven man kunne ha som hånddukke. Hun skratta og fjasa! 

Da vi skulle dra, oppdaget vi at hele bakruta var knust. Det så rett og slett ut som den hadde blitt sprengt av kulda. Da vi slo igjen dørene, falt det meste av glasset inn i bilen... kjedelig, men det er heldigvis bare en bil... 

Da vi kom hjem, ble det iPad og lørdagsgodt. Da mista Sara sin femte tann:) Vi har ikke oppfatta at hun har prøvd å fortelle oss noe, men det kan det jo godt hende hun har prøvd på... 🙈 Hun skratta i hvert fall godt da vi viste henne tanna og spurte om å få se inn i munnen hennes! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)