torsdag 27. februar 2014

Bytte Sarakos med kanelsnurrer :)

I går ettermiddag/ kveld var mormor innom med et stort brett rykende ferske , varme kanelsnurrer! Mamman mistenker at det var en unnskyldning for å se RuskeSara, og det er helt greit. Går det mer enn tre dager uten Sarakos, begynner de å savne henne. Hun skal dit i morgen, etter karneval i barnehagen:) 

Ny mat ser ut til å fungere veldig bra! Neocate er så fint spaltet at kroppen tar det lett opp, og tilvenningsfasen kan være ganske kort, sier lege Svend. Nå får hun ca halvparten av hver, snart går vi over til hele måltider med ny mat. 
Knappen lekker endel, uten at vi vet helt hvorfor. I bhg måtte de skifte body flere ganger fordi hun var blitt våt fra knappen. Skal sjekke væskeinnholdet i ballongen. Line i bhg fortalte stolt at Sara snur seg veldig bra om dagen! Er så glad for at de er flinke til å trene med henne der! 

I dag tok det 45min å legge henne. Pappan måtte overta fra mamman som gikk lei... Hun var ihvertfall i drømmeland før kl var 19.30! I natt var hun våken fra 03.00-04.00. Helt greit. 

Gled dere til bilde av ei ukledd frøken i morgen! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)