søndag 22. november 2015

Iskald tur og bajs...!

Helg betyr tur for familien Fevang. Men dagens utflukt var den minst vellykka turen vi har hatt. Det så fint ut fra frokostbordet, og vi kledde på oss godt. Ungene satt i den doble vogna med vinterfóra sete/rygg. De hadde begge strømpebukse og body under ulldress inni vinterdress og cherrox. Gode luer, hals og litt for tynne votter. Herfra merka vi ikke noe særlig mer enn de faktiske 5 kuldegradene som var utenfor.
Sola fikk det til å glitre, og det var bare oss ute, selv om klokka var mer enn 09.00... 
Da vi kom til Agerup, rundt Oserød, fikk vi brisen mot oss, og jeg kjente selv jeg ble stiv i maska. Ungene grein, og det hjalp ikke å bære. Ingenting hjalp. Vi forta oss hjem, pappan trilla vogna feil vei, fra vinden. Da vi kom innafor var Kasper iskald på føtter og hender, Sara bare på hendene heldigvis... 

Sara har kasta litt opp denne helga. Hun er tydelig utafor når det skjer. Vi har lurt på om hun brygger på noe, eller om vi har gitt henne for mye mat. Knappen har også vært lekk, paden rundt har vært klissvåt.   :(   I kveld fant vi ut hvorfor... Sara har rett og slett hatt forstoppelse. Det løsnet i dag, og gjorde vondt og var hardt! Hun har prøvd hardt gjennom helga, uten at vi har skjønt det, og endt med oppkast og lekk knapp... Hun har faktisk pressa så hardt at hun har kasta opp og pressa maten ut gjennom knappen... Godt å få det ut! 

Kasper hadde motsatt bleie, så han måtte en runde i dusjen med alt av klær... 

Vi scora ikke akkurat foreldrepoeng denne helga her...! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)