mandag 31. juli 2017

Lillebror på stor avdeling!

Kasper hadde sin første dag på stor avdeling i dag! Stas! Han har gleda seg veldig:) Men han har begynt å stamme i det siste. I nesten en uke har han stammet når han er ivrig. Særlig i begynnelsen av setninger. I dag har det vært spesielt ille. Vi har valgt å ikke kommentere det, satse på at det går over av seg selv. Men tar gjerne mot tips, hvis noe annet er bedre å gjøre. 

André dro på gåsejakt rett etter jobb, så vi var alene til middag. Mormor kom innom etterpå. Sara satt i rullestolen og tøysa og fjasa. Det er så deilig når mormor er på besøk. Hun tar alltid med seg Sara inn på badet for kveldsstellet. -og vips er hun lagt også. 


1 kommentar:

  1. Vi opplevde det samme med vår datter i fjor. Begynte som stotring og ble etterhvert mer og mer stamming. Gikk litt i bølger hvor ille det var. Bhg tok kontant med ppt da hun starta på stor avd(da jeg ønska å ta tak i det tidl) men før vi rakk å møte de gikk det over like fort som det kom. (Varte 4-5mnd) er ikke unormalt i den alderen, og gjerne da hos barn som har ett rikt ordforråd. Gi han tid og ikke ta over for han hvis det stopper. Be bhg om å følge med å kontakte ppt ved behov. Her slutta det i okt/nov i fjor. I sommer har det vært litt tilbake men varte bare noen uker nå. 🙂

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)