mandag 24. juni 2019

Forkjøla, øreverk og feber, men BLID!

I dag hentet Kasper og jeg Sara på SFO. Nå i skolens ferie, kjøres ikke taxi, derfor ordner vi med skyss til og fra. I bilen hjem ville Kasper fortelle Sara om babyen. Han var flink og passet på st Sara fulgte godt med på han. I tillegg til å snakke tydelig, gjentok han de viktigste tingene og brukte de tegna han kunne. I tillegg til å peke på magen sin. Hun skjønte nok ikke helt hva han skulle fram til, men nøt tydeligvis lillebrors engasjement:) 

Hun er snørrete, og så virkelig ikke ut da vi kom hjem. Kasper hadde gitt henne noen IFA, så hun var svart og trollete rundt munnen. Det hjelper jo ikke akkurat at hun mangler to fortenner :)

Tidligere har Sara hatt veldig tydelige blodårer på brystet, nå ble vi forbauset over hvor tydelige de var på armene. Sånn har vi ikke sett dem før. Hun har riktignok tynn, ømfintlig, fin hud, men dette var rart. -og ikke alt bør googles heller... hvis det holder til torsdag viser jeg det til legen vi skal til kontroll hos. 

Hun virket varm da jeg holdt henne, og det viste seg å være feber. Tidligere har hun hatt feber veldig ofte, men nå er det en stund siden. Håper hun er i fin form i morgen! Det kan jo komme av at ørene renner igjen. Heldigvis har jeg kjøpt inn øredråper som ligger klart til betennelse. Så vi fikk startet behandling med en gang. 

Likevel var frøkna i kjempehumør! Vi lo og fjasa før hun skulle legge seg, og hun skratter og ler:) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)