fredag 5. april 2013

En dag på riksen

-som virket helt meningsløs. Hun ble veid og målt (6270gr og 64 cm). Dette ble gjort kl 0900, så fikk vi vite at hun skulle ta blodprøver 1100.... Da ble det litt venting, og litt mer venting, så klokka ble 1400 før vi fikk vendt snuta hjemover. Nå er vi er tur på bua, pappa lager fuglehus:) så skal vi til mormornog morfar for å spise fredagspizza:)


I mammas dress fra hun var liten:)

2 kommentarer:

  1. Hei

    Så fin blogg du har - og for en nydelig prinsesse Sara er. Ikke rart dere er stolte:)

    Oppdaget bloggen din førts nå ikveld og har lest igjennom store deler av den. Kjenner meg mye igjen i det du skriver da vi har hatt en alvorlig syk datter selv. Hun døde 10 mnd gammel av en alvorlig muskelsykdom og savnet er stort etter en nydelig liten solstråle.

    Vi var også igjennom peg - operasjon og store refluksproblemer. Ønsker dere lykke til på mandag. Vi var så fornøyd med peg i stedet for nesesonde. Håper dere også blir det.

    Ser du skriver litt om PDG - kjenner også til den prosessen. For snart 3 mnd siden kom vårt lille hjerteplaster til verden uten den alvorlige muskelsykdommen. En nydelig liten gutt oppkalt etter storesøster i himmelen og som er født med en egen evne til å fylle en del av det enorme tomrommet her hjemme.

    Jeg gleder meg til å bloggen de neste dagene - blir spennende å se hvordan det blir for dere og lille fine Sara.

    A

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei A.
      Så trist å høre om solstråla deres :( Men veldig godt at dere har fått et plasterbarn som du kaller det. Tenker dere nyter han❤

      Takk for lykkeønskninger, vi har noen spennende dager foran oss nå:)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)