tirsdag 4. juni 2013

Knappen datt ut...

Da vi skulle sette på maten til Sara i dag kl 0600, oppdaget vi at knappen var ute! Den skal jo egentlig bli holdt på plass av en ballong med vann på innsiden av magesekken. Ballongen hadde tydeligvis sprukket, og knappen var derfor ute. Krise! Vi har lært at magemusklene hele tiden vi forsøke å trekke seg sammen, og at hullet vil gro igjen ganske kjapt dersom man ikke setter inn noe i hullet... Ut fra matsølet i pysj og seng, skjønte vi at knappen måtte ha detti ut ved 21.00-tiden i går. At hullet i magen til frøkna var grodd igjen, var dermed nærliggende å tro. Men heldigvis fikk André lirka/pressa inn et lite plastrør. Dette teipet vi fast, og André dro inn på sykehuset med henne. 

Det måtte de utvide hullet... Hun fikk muslelavslappende og virka helt beruset, da de klarte å sette den inn igjen. Heldigvis var Hilde på jobb, hun tar så godt vare på Sara at hun kunne vært hennes egen. ❤ 

Pappan har gjort en super innsats, og mamman fikk beskjed om å sove et par timer til, men resten av den lille familien var på sykehuset. 

En ganske uventet start på dagen! 

2 kommentarer:

  1. Huff da, det var ikke no særlig :( Bra de er så flinke med dere på sykehuset da :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)