mandag 26. august 2013

Ny rekord!

I dag er det mandag og veiedag! Sara veier 7960 det er bra vektoppgang siden forrige uke! Nå har hun ikke kastet opp på over en måned, nærmere 6 uker, det er bra! Ny rekord faktisk! I Saras 10 og en halv måneds lange liv, har det aldri skjedd at hun har gått 6 uker uten å kaste opp. Helt fantastisk følelse! For dere som har barn uten refluks, eller andre sykdommer som gjør at barnet kaster mye opp, er det nok vanskelig å forestille seg. At det kjæreste man har i livet kaster opp inntil 12-14 ganger i døgnet, og du bare må "fylle på" igjen for at barnet skal få i seg nok næring.... Selv om det brekker seg og tydelig syns det er  ubehagelig. Det er ingen god følelse. Tvangsfóring gjennom et hull man har laget på magen... :( men uten dette hadde ikke vår lille Sara overlevd, og vi hadde ikke fått oppleve den fantastiske tida hun gir oss nå som det går så utrolig bra! 

Den siste uken har bevegelsene blitt raskere og sterkere. Hun ligger også mer urolig, og kan spenne kroppen mer (aner ikke hvordan jeg skal forklare det).

Alt i alt: en solskinnsrapport fra Roppestadveien en sensommermandag. 

Ha en fin dag, alle sammen! 

12 kommentarer:

  1. Jeg gleder meg med dere. Fantastisk lesing på en mandags morgen. Ha en nydelig uke alle tre:)
    Hilsen fast leser (som også vet mye om refluks og det å ha et alvorlig sykt barn)

    SvarSlett
  2. Fantastiske nyheiter! Så utuleg kjekt å høyre at alt går den riktige vegen med vesle Sara :D Ynskjer dykk ein fortsatt fin dag!

    SvarSlett
  3. For ei skjønn lita tulle dere har!

    SvarSlett
  4. Herlig!!

    Klem Sara

    SvarSlett
  5. Skjønne Sara! Så godt med opptura! Ha ei fortsatt fin uke! Klem fra ho Kathrine:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Kathrine! Hvordan står det til i Kabelvåg? Håper alt er bra! Klemmer fra oss!

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)