torsdag 5. desember 2013

Walker kommet!

-men ikke i noe særlig form...
I går kveld kastet hun opp. Ikke i forbindelse med hoste, men fordi hun brakk seg så mye. Dagens første måltid i dag gikk bra helt til vi kom til barnehagen. Der kastet hun opp det meste av maten igjen. Antar at hun har en liten infeksjon på gang. Det lukter litt av knappen og det kommer litt puss ut. Derfor gikk vi ned på matmengde, med kortere tid i mellom. Hun kasta likevel opp en gang i barnehagen, men ikke etterpå. 

Men i dag kom walkeren! :) Vet at mange er spente på hvordan den ser ut og fungerer. Her er bilde:
NF-walkeren kommer fra Made for movement. De bruker ofte bilder og video som informasjon, opplæring og instruksjon. Derfor spurte de om de kunne få lov til å filme Sara første gang hun prøvde den. Det er svært sjelden at så små barn får Walker, derfor var det interessant for dem å filme henne. Kan legge ut videoer her etterhvert som de blir klare. 

Tilbakemeldingen fra Made for movement var at frøkna var tålmodig og i veldig godt humør! 

Foreløpig skal walkeren skal for det meste være i bhg, men vi skal ha den hjem i jula:) Forskning viser at barn som ikke klarer å gå/stå, får sprøtt skjelett og benskjørhet. Barn bør bære egen tygde minst én time daglig, når de er kommet i alderen for å lære seg å gå. Sara skal få et sterkt og fint skjelett, så det er supert at Fysio-Britt har søkt og ordnet med walker. Hun holder seg oppdatert innen forskning og vi er glade for at vi har henne! 




2 kommentarer:

  1. Hun er så søt!
    Spennende med walker! Datteren min er på samme alder med Sara, hun holder på å få ståskall, av samme grunn, for å styrke skjelettet (hun har cp). Tipper det blir en slags walker etterhvert også :)

    SvarSlett
  2. Så bra at det finnes så mange fine hjelpemidler til barna våre! Håper det hjelper datteren din også:)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)