onsdag 21. mai 2014

Himmelen har tatt til seg nok en liten cdg-engel...

Ei lita svensk jente, med navn Leiah forlot sine foreldre natt til i går. Deres eneste umistelige datter er nå på et sted uten sykdom, smerte og gråt. Hun våknet ikke da mamman skulle ta henne opp for morgenstellet. Den lille kroppen hadde akkurat vært igjennom en sykdomsperiode og var på bedringens vei. Trodde alle. Hun hadde begynt å smile igjen, og foreldrene kunne snart slutte å være bekymret for en liten periode. Trodde de. Sjokket var derfor stort da vakre Leiah ikke lenger pustet da moren skulle ta henne opp.
Mammans siste bilde på bloggen av Leiah
Med bare noen få ukers aldersforskjell, er det kanskje ikke så rart at de to jentene våre har likhetstrekk. Mamman til Leiah skriver også blogg, og deres lille solstråle skulle også snart blitt storesøster. Heldigvis. Nå er det den lille spiren i magen som holder foreldrene oppe. En liten spire uten den lunefulle og skumle diagnosen som våre døtre dessverre ble født med.

Sjokket er stort og smerten enorm. Vår dypeste medfølelse og alle våre tanker er hos de to som står igjen, uten det kjæreste de hadde. 

Hvil i fred, lille Leiah. Alle de små cdg-englene har nok tatt godt i mot deg. (Innlegget er publisert med mammans samtykke)

8 kommentarer:

 1. så utrulig trist.. kan tenke det blir ekstra sterkt for dere som kan kjenne igjen så mye fra demmes liv... den største sorg i livet må være å miste sitt barn... i dag skal jeg gi ungene et ekstra kyss og kos...

  Vjenta

  SvarSlett
 2. Det er helt forferdelig, jeg ble så lei meg da jeg leste det:-( Passer på å fortelle familie og venner att jeg er glad i de ofte <3

  SvarSlett
 3. stakar... <3 like skjønn som deres Sara <3

  SvarSlett
 4. Å så leit dette var, så uventet! Sender dem god tanker!

  SvarSlett