onsdag 7. mai 2014

Vondt i magen?

Barnehagen meldte om ei litt irritabel og tidvis sutrete frøken. Det kunne virke som hun hadde vondt i magen, og det kan jo stemme. Vi kjører på med maltekstrakt og satser på at systemet er oppe og går igjen straks. 

Vi hadde besøk av farfar i dag, det syns Sara var stas! 

8 kommentarer:

  1. Hei. Vår frøken hadde treg mage og til tider forstoppelse når hun drakk me. Vi prøvde både sviskesaft og maltekstrakt, men den beste virkningen fikk vi når vi brukte medisinsk parafin. Den selger de på apotek. Det var vår barnelege som anbefalte oss den. Den er helt smakfri så det kan være verd et forsøk om ikke annet hjelper :-) Hilsen Tone mamma til Linnea.

    SvarSlett
    Svar
    1. Ææææ, medisinsk parafin?!? Det hørtes skummelt ut! Men vi tar imot alle tips, og prøver gjerne! Vet jo at mange medisiner høres skumlere ut enn de er :) takk for tips Tone!

      Slett
  2. Vi bruker duphalac her i huset, det er ikke avføringsmiddel men det smører tarmene. Har slitt veldig med hard mage på nr 1 og 2. men fikk beskjed av helsesøster å prøve dette. Malt kan også gi en del luftsmerter, for det inneholder gluten. DUPHALAC (reseptfritt på apoteket) er helt genialt, vår minste er 5 uker og får 4 ml morgen og kveld:) Sliter aldri medmagen lenger:-) Lykke til:-) Hilsen Jeanette

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for tips, Jeanette! :) mulig vi må prøve det. Går høre med legen hva han syns.

      Slett
  3. Hei. Medisinsk parafin har den samme effekten som duphalac den smører tarmene :-) Navnet høres ille ut, men det er ikke det :-) Lykke til videre uansett hva dere bruker. Det viktigste er at Sara ikke plages med vond mage :-) Hilsen Tone

    SvarSlett
  4. Jeg har også prøvd medisinsk parafin, smakte ikke noe og funket bra:-)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)