fredag 12. desember 2014

Gråt i natt... Luciajente i dag!

Mamman glemte nok å banke i bordet da hun skrev innlegget om hvilken drøm frøkna var å legge. Hun var lett og legge i går også, men noe plaget henne de neste timene. Hun våkna kl 22.00 og gråt. Vi tok henne opp, hun roet seg. Så gråt hun igjen. Hun skreik! Hun skulle ihvertfall ikke ned i senga igjen. Heldigvis pleier vi å høre på henne, av erfaring. Hun kastet opp endel slim, og hadde flere raper på lur. Hun ville ikke ned i senga etter det heller, så hun fikk komme opp i stua en stund. Der lå hun på magen til pappa og koste seg. Hun lå også på saueskinnet der hun trives best; midt mellom mamma og pappa. Hun nøt det! 
dag var det tidlig oppe for å kle seg i hvitt! Taxien var avbestilt, tante Kari kom for å hjelpe, og frøkna fikk på seg glitter:)
Hun var verdens nydeligste lille Luciafrøken! Det er rørende å se de små gå Lucia i bhg. Sara ble båret, og holdt godt rundt lyset. Så flink! Og så fin! 

Så skulle Sara få mat på mammans fang. Der ble hun utålmodig... Etter at matslangen var koblet på, skulle jeg ta henne opp, så hun fikk stå på fanget mitt, men svupp! Der dro hun ut knappen! Med vann i ballongen...! Da føyk vi inn på stellerommet og satte inn en ny. Assistenten i bhg var der også, håper hun ikke syns det var stress eller ubehagelig. Jeg var jo kjapp, og frøkna grein, men hun syns nok ikke at det gjorde vondt.

5 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)