søndag 14. desember 2014

Juleselskap

Frøkna sov jo i Årøysund i natt, der koste hun seg! Ubeskrivelig deilig å ikke måtte finne fram matsekken, nytt slangesett, rent utstyr, måle opp medisiner og sette måltid. Det er ikke så innmari styrete, men det er noe jeg er så lei av å gjøre! 
Pappan dro for å spille kamp, mens resten av gjengen ble med mormor, morfar og tante Kari i hyggelig juleselskap i Bærum. Tante Eira og onkel Kalle drar straks på lang ferie til Australia, så de ville feire jul med familie før det.
Her er Kasper med kusine Adele og fetter Trym. De er plutselig blitt veldig store! :) 

Vi ble mange, og vi fikk besøk av nissen! Sara begynte å bli trøtt og sutret. Mormor holdt henne som hun gjorde da hun var baby, og der sovnet hun. Når er jo frøkna 30cm lenger og litt tyngre, men sovner likevel hos mormor på den måten. I bråk og uro. 
Siden pappan ikke var med, var det utrolig deilig å ha med annen hjelp til to unger som skal mates, bæres og skiftes på. Sara fikk seg et kvarter på øyet, men var fortsatt kosete og sutrete helt til vi dro ca 17.00. I bilen kvikna hun derimot opp, og var i godt humør. Lagde billyder og tulla med mormor. 

Hun var ikke lett å legge i dag, selv om hun var trøtt. Hun vræla, men pappan var tålmodig og streng. En lang dag med mange inntrykk, men i morgen er det barnehage igjen. 

Pappan kom hjem med seier i treningsbagen, og det var deilig å slappe av i sofaen med fyr i peisen og Hobbiten på film. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)