søndag 19. april 2015

Matpumpe

Ernæringsteamet (og vi) vil egentlig at måltidene til Ruska skal gå litt raskere enn det de gjør nå. Matpumpa vi bruker har en maksfart på 400ml/timen. Legen fikk ordnet det slik at vi fikk en raskere fra Behandlingshjelpemidler. Pumpa kom uten sekk eller stativ, men de mente at vår gamle sekk ville passe. Det gjorde den ikke i det hele tatt. Dermed fikk vi etterhvert ny sekk. Da kunne vi prøve. Det gjorde vi, og nå er den sendt tilbake. Den var altfor omfattende å gjøre istand. Så god tid har vi ikke om mmorgenen, så da blir det den gamle pumpa som vi egentlig er veldig fornøyd med. 

4 kommentarer:

 1. Vi har denne pumpa, av samme grunn. Men vi har den ikke i en sekk, men bruker bordstativ. Det fungerer bra for oss! Mvh Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi hadde bordstativ før, men etter at vi fikk sekk, vil vi ikke gå tilbake til stativ. Mye enklere og mer hendig når man er på farta, som vi ofte er:)

   Slett
 2. Oj, ble så overrasket her nå; aldri klart å kommentere her tidligere! Følger bloggen din, synes du er så flink til å beskrive hverdagen for dere (og oss andre med barn med ekstra utfordringer). Lykke til videre!! Mvh Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig tilbakemelding, og fint at du klarte å legge igjen kommentar. Har hørt at det er flere som sliter med det, aner ikke hva det kommer av. Ønsker deg og dine ei fin uke med solskinn!

   Slett