onsdag 8. juli 2015

Biblioteket og middag hos farmor

I dag var det øs-pøs regn da vi sto opp! "Hvordan får vi dagen til å gå?" Det er det store spørsmålet når været er sånn. Derfor dro vi på biblioteket 09.00.
Ingen andre på barneavdelinga... Kasper syntes det var spennende å utforske. Men Sara syntes ikke... I begynnelsen gikk hun endel, men etter en halvtime bestemte vi oss for å dra. Hun sutret veldig, men Kasper syns det var gøy å utforske. Nå kan jo han komme seg dit han vil, og det kan ikke storesøstra. Vi går med henne dit vi tror hun vil. Bærer henne til forskjellige leker, men hun sutret likevel. Så da dro vi. Stakk en kjapp tur innom jobben til mormor og tante Kari for å si hei. Da var hun veldig blid! 
Ungene sov på skift (at de ikke kan sove samtidig?!), og vi foreldrene sov en time hver. Slitsomt å aktivisere disse to små! Vi sover normalt ikke på dagen, nemlig. Men det hender jo man trenger en liten powernap, som ungene.  

Så dro vi på middag til farmor. Ungene koste seg som vanlig, og det gjorde foreldrene også! Her er fra farmor var hos oss forrige dagen: 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)