torsdag 8. oktober 2015

Babysteps

Når det gjelder Ruska, er det viktig å introdusere nye ting litt forsiktig. Hun er skeptisk til mye, helt til hun blir kjent med den nye tingen. Det kan være en aktivitet eller en leke. 

Denne gangen gjelder det nye briller. Hun fikk dem i dag, og er ikke skeptisk i det hele tatt. Men de er jo uvante på, og de strammer litt bak ørene. Hun har heldigvis blitt flink til å ta av seg brillene når hun vil, så jeg håper hun gjør det hvis de gjør vondt. Tidligere skjønte hun ikke at hun kunne ta de av seg hvis hun ville, men det gjør hun nå. Heldigvis. 

Det gjelder også sålene i skoa. Forrige gang jeg skrev om nye sko med nye såler, fikk vi et tips fra en leser. Datteren hennes hadde også såler fra Ortopediteknikk. De hadde fått beskjed om at det ville kjennes ut som stein i skoen, og det hadde datteren bekreftet.
De begynte derfor kun en time med nye såler hver dag. Det bør nok vi også. Både med briller og med sko.
Men det var neimen ikke lett å finne nye briller til Ruska!! De aller fleste var med veldig mørk innfatning. Frøkna har jo lys hud, og da var det viktig for mamman at brillene ikke ble for mørke. 
Vi er fornøyde med de hun fikk i dag! 


7 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)