torsdag 15. oktober 2015

Feiring med Helene, Hilde og farmor!

Helene og Hilde ønsket å feire Sara, og hadde med kake og gaver da de kom for å levere henne. Farmor kom med Kasper samtidig, så da ble det litt feiring her hjemme med pappan. Mamman hadde siste dag med samtaletimer på jobben, så fikk ikke vært med. 
Marte, en av bloggens faste lesere, hadde fått Helene til å ordne gave til Ruska. Hun sier at hun syns det er rart å bli glad i noen over nett av å lese en blogg. Og det er jeg enig i! Men det er veldig hyggelig med de kontaktene, vennene og bekjente vi har fått gjennom bloggen. Marte har tidligere sydd en deilig fleecebukse til frøkna. Snilt! 

Olla ga deilige ullsokker til Sara. De blir gode å ha nå som det er litt kaldt. Ellers var det stas med en fotobok med fine minner. :) 

Pappan hadde fyllt garasjen med ved for vinteren, rydda resten av garasjen, fått orden i snekkerboden og snekra arbeidspult til mamman mens ungene var hos Helene og farmor. Deilig! Mamma skal få eget arbeids-/sy-rom! 

4 kommentarer:

  1. Gratulerer med 3 åringen deres. Ta godt vare på deg selv, høres ut som om du er i fred med å ta gode grep.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk, Vej. Ja, nå prøver vi å finne riktig løsning for oss. Klem

      Slett
  2. Hurra!! Gratulerer så mye med dagen, fineste Sara :-)
    Lykke til med planlegging av en bedre hverdag for dere. Helt forståelig at du blir sliten. Bra at du klarer å ta grep "i tide".
    Hilsen Solrun

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)