fredag 22. juli 2016

Fornøyd med pus på t-skjorta

Det er en opplagt frøken vi har fått tilbake. Nå er vi jammen ferdige med sykehus for en liten stund ihvertfall. Mamman hadde for en gangs skyld kjøpt klær til frøkna, vi pleier jo å arve så mye fint! Men da jeg så denne t-skjorta, måtte jeg bare ta den med til Ruska! Hun ble superglad!!! Gjorde om stemmen sin med en gang og tok på katten. Hun gliste i speilet og ingen tvil om det var stas å få ny t-skjorte med pus på! 
Hun var noen timer hos tante Kari før taxien kom og henta henne til Veståsveien. Der skal hun være hele helga, så vi håper at formen holder seg:) 

2 kommentarer:

  1. Du er så skjønn jente, tapre Saramor!! Håper du får en fin helg, i ny t-skjorte, på avlastning. Håper også mamma, pappa og lillebror får en fin helg. Fulgt bloggen din hver dag i tre år, dere viser så uendelig mye mot, omsorg, ærlighet, og kjærlighet. Heier på dere og spesielt på deg Sara!!!!

    SvarSlett
  2. Tusen takk, Marihøna! Vi nyter Ruska når hun er med oss, og nyter også dagene hun er på avlastning. Det er nødvendig og fint at vi har det tilbudet. Frøkna virker selv veldig fornøyd!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)