onsdag 15. mars 2017

Ting tar tid...

Vi kontaktet kommunen ang varmesokker til Sara i slutten av november. Vi håpet hun skulle få dem mens det fortsatt var kaldt og vinter... Hun har veldig dårlig sirkulasjon og blir alltid iskald på føttene når hun er ute, får sparket av seg dyna etc. 

I begynnelsen av desember sendte fysioterapeuten bekreftelse på at det finnes varmesokker. Vi ønsker å søke, og ytrer dette til ergo, som må gjøre det for oss. I begynnelsen av januar får vi beskjed om å komme for å signere søknaden. Stillingen til ergoterapeuten har heldigvis blitt utvidet til en full stilling! -kanskje hun får tid til å ta seg av alle som skal søke om hjelpemidler nå? 
Resten av januar har gått...
Hele februar gikk...
Halve mars er over, og i postkassa i dag lå det en kopi av brevet som er sendt til legen. For legen må jo sende en legeerklæring på at hun trenger disse varmesokkene. 

Hvor lang tid vil det ta før Sara får varmesokker? Godt vi bestilte litt store, slik at vi kanskje får dem før neste vinter er forbi...

Jeg vet at både fysioterapeut og ergoterapeut gjør så godt de kan. Ergo har til og med lånt oss sin private tripp trapp stol. Men hvorfor så lang tid i søknadsprosessen? Papirmølle...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)