tirsdag 11. april 2017

Påskefri fra bhg

(Skrevet mandag, men ble av en eller annen grunn ikke publisert) 

Heldigvis er jeg lærer, og har fri når ungene har fri. -bortsett på planleggingsdager. Likevel har det vært vanskelig, slitsomt og lite hyggelig å være sammen med begge barna alene over lengre tid, dvs en hel dag. Da begge måtte bæres, sa det seg jo selv at det kunne by på logistikkproblemer... etterhvert var det omtrent på samme nivå, men det varte ikke lenge. Nå begynner det å bli lettere, selv om behovene deres er så forskjellige. De har mye glede av hverandre også, så nå er det heldigvis lettere. -og jeg kjenner det bare blir lettere og lettere, og hovedgrunnen til det, er at Kasper er blitt så stor og flink. Han gjør ofte som han blir bedt om, og tar hensyn til søstra si. 
Likevel er vi så heldig at farmor har Kasper litt i påsken. I dag har han vært der nesten hele dagen. Han har pynta til påske, og kost seg. I morgen skal han også være der noen timer, før mormor overtar. Pappan er på jobb, og jeg skal kjøre Sara til Veståsveien på ettermiddagen. 

I dag har vi hatt besøk av Vida og Theo et par timer. -koselig! 
Vi dro en tur på biblioteket etterpå. Theo er over snittet interesssert i fakta, særlig om dyr, geografi og verdenskonflikter (?!) og kan masse om det. Så ingen tvil om det var topp for han! Håper Kasper får lignende interesser. Ufattelig hvor reflektert en 2.klassing kan være! 

Vida og Sara kjørte rally med rullestol... -på biblioteket! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)