mandag 22. januar 2018

Skolestarter og ePodd som språk

Frøkna var veldig glad da jeg hentet henne i bhg i dag! Hun hvinte av fryd! Og i dag er det faktisk flere ting å være glad for: gjensynsglede etter en uke fra hverandre, ePodd, og plass på spesialavdeling på skole fra høsten! 

Epodd er den digitale utgaven av den tungvinte poddboka hennes (språket hennes). Vi bruker den ikke hjemme fordi vi blir så frustrerte når vi bruker den. Den blir fort ødelagt, tung å bære med seg, ringene får fort opp, så arka detter ut+++, men nå har denne boka kommet digitalt! Det gleder vi oss til å bruke! Skal på kurs om noen uker:) 

Plass på spesialavdeling på skole: Vi har søkt om at hun får plass på en barneskole jeg jobbet på tidligere. Der har de en spesialavdeling for barn med ekstra store utfordringer og behov. Skolen ligger ca 8km fra oss, men er ikke nærskolen som Kasper skal gå på. Antageligvis får hun taxi til og fra, som hun egentlig også har nå. Men siden Kasper skal i samme bhg som Sara, kjører vi og henter selv. Det er kun til og fra Veståsveien hun tar taxi. Vi må også søke SFO. 
Vi er veldig glade for at hun har fått plass på spesialavdeling! 

Spiser snø til middag :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar