torsdag 16. april 2020

Blodspeil på Sara, Kasper til Årøysund

Både mormor og morfar dro med Sara inn på sykehuset. Der ble de stoppet av en securitasvakt i døra. Måtte begge være med Sara inn? Hadde de en avtale? Med hvem? Hun fikk tatt blodprøve i hvert fall, selv om hun ikke er den enkleste å stikke på... de traff ikke med en gang. 

Da hun var kjørt til dagtilbudet etterpå, kom besteforeldrene innom for å hente Kasper. Han har vært i Årøysund i dag, sånn at jeg fikk vært med på forelesning. Han har hatt det tipp topp! Hjulpet til i hagen, grilla og spilt spill. Heldiggris! 


Til mandag er det bhg for Kasper igjen. Han gleder seg veldig! De starter med litt færre timer enn vanlig, og i faste mindre lesegrupper med mye utetid. Da har vi tilsammen vært hjemme 20 dager fra bhg. Og i tillegg kommer helgene og påsken... 
Fra hun var ute med walkeren i går:) 

Etter at hun kom hjem i dag, ville hun bare bæres. Hun ble sint og lei seg da jeg prøvde å sette henne i stolen eller rullestolen. Hun klamret seg fast til meg. Først da Kasper henta alle bamsene, kunne hun til nød sitte i stolen med bamsene på fanget. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)