mandag 28. januar 2013

"Hjemme" igjen!

Rart å føle seg hjemme når man er innlagt på et sykehus, men sånn har det blitt. De var flinke på riksen, men vi liker Tønsberg best. Her har vi møtt lege Kristian som skal følge oss videre på habiliteringstjenesten. Førsteinntrykket er godt, og vi er glade for at han skal jobbe med Sara.

Legene i Oslo var ikke veldig bekymra for væsken rundt hjertet, og sendte oss tilbake til Tbg. Sara har litt lav oksygenmetning i blodet, så hun er avhengig av oksygen. Derfor ble vi sendt med ambulanse. Helt greit. Sara på en gigabåre, jeg ved siden av i sete, og pappan foran.

Hun hadde nok et magevondtanfall i kveld. Legen tok det med knusende ro, og var her da det skjedde. Han syns det kunne ligne kolikk. Hun begynte å bli desperat i blikket, og fektet voldsomt med armer og ben. Hun ble kjempeblek, og helt utrøstelig. Etter en lang stund ga det seg når vi tok av bleia og 'målte tempen'. Da kom det mye luft ut. Hun roet seg litt, men gråt fortsatt. Så fikk hun paracet, og sovnet.

Etter få timer søvn på riksen, gleder jeg meg til å seile inn i drømmeland. Måtte bare oppdatere dere som tenker på oss først. Takk <3



2 kommentarer:

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)