mandag 28. januar 2013

Puster lettet ut

(Lørdag 26.jan)
Da jeg endelig kom fram, hadde de tatt ultralyd på Hjertet til Sara. Det er litt perikardvæske rundt hjertet, men ikke så mye at de er bekymret. Den ene veggen i hjertet er også litt tykkere enn vanlig. Legene her var ikke veldig bekymret. Heldigvis. Hun har også tatt flere blodprøver og røntgenbilder. De har funnet en liten bi-lyd på hjertet hennes. Legen ville at vi skulle teste henne for kikhoste også.

Nå har pulsen sunket til ca 140-150, mot 170-180 for to dager siden. Hun trenger ikke ekstra oksygen, og hosten har blitt mye bedre og sjeldnere. Hun er underernært, og får både sondemat (neocate) og intravenøst. Hun har bølger med vondt i magen, så vi lurer på å gå tilbake på Nutramigen morsmelkerstatning, istedenfor Neocate.

En annen litt oppløftende ting er at det er et tilfelle til med samme diagnose som Sara her på Riksen. Vi har sagt til legene her at de gjerne må formidle kontaktinformasjonen vår til dem.

Vi har fått et knøttalite rom her, med plass til Saras seng +en pårørende. Vi har spurt om en til seng (type reiseseng), så vi håper begge får være her. Vi blir mest sansynlig til mandag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)