søndag 19. mai 2013

Sove på eget rom

Siden Sara har hatt inntil 6-7 omganger med oppkast i løpet av en natt, har hun sovet på rommet vårt. Vi har mått tatt henne raskt opp for at hun ikke skal få mat i lungene... Hun har for det meste sovet  i sin egen seng, men også i vår. 

Nå er det ca en uke siden hun har kasta opp, så vi bestemte oss for å flytte senga hennes inn på hennes eget rom. Der sov hun i hele natt, til hun våkna ca 0600. Vi håper trenden uten gulp/oppkast fortsetter sånn at hun kan bruke sitt eget lille rom framover:) 

2 kommentarer:

  1. Hei
    Lurer litt på hvordan matdagen til Sara ser ut? Siden det går den rette veien og det er mye bedre for henne nå. Vi sliter med Jonathan og at han kaster opp masse. Frokost er aller værst. Da kommer det alltid noe opp. Vår dag ser slik ut:

    Kl 07 40 ml grøt og 20 ml vann, gis over 1 time
    Kl 11 80 ml middagspure og 40 ml vann, alt gis over 2 timer
    Kl 15 100 ml grøt og 20 ml vann, gis over 2 timer
    Kl 19 130 ml melk og 20 ml vann, gis over 1,5 timer
    Kl 23 60 ml grøt, 60 ml melk og 20 ml vann, gis over 1,5 timer
    Kl 03 110 ml melk og 20 ml vann, gis over 1,5 timer

    De beste måltidene er de kl 19 og kl 23, da sover han godt og nesten aldri gulp eller brekninger. Alle andre måltider er pyton. Hvis vi gir mat sakte over hele døgnet går det bedre, men slitsomt å måtte gi mat absolutt hele tiden, for oss alle.

    Så er veldig nysgjerrig på hvorda dere gir, hva dere gir osv:) han spiser ingenting selv, alt går via knapp.

    Hvis du ikke vil svare her kan du svare på vibrill@yahoo.com


    Takk:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei! Har sendt deg Mail. Vi venter på svar fra ernæringsfysiologen på riksen. Hun skulle regne på næringsstoffer i maten vi gir henne.

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)