onsdag 23. oktober 2013

Korsett og utslett

Sara har fått korsett! Dette skal gi henne en bedre holdning, hun blir rettere i ryggen. Hun må fortsatt bruke musklene sine for å stabilisere. Korsettet skal hun bruke under trening og hvis hun skal sitte. Ikke hele dagen. 

I ca en uke nå har Sara hatt utslett på siden, litt rygg og litt mage+armer. Hun har ikke hatt på seg ull i det siste, og de deilige bambus-strømpebuksene er jo bare på bena :) vi har fått beskjed om å bruke hydrokortison på områdene, så får vi se om det går bort. Frøkna ser ikke ut til å være plaget av det, og det gode humøret om morgenene er tilbake! 

Mormor og morfar har hatt Sara i to dager nå. Morfar har spilt gitar for henne mens hun ligger i vugga. Det elsker hun! 
Etter at Sara har blitt kjørt hjem, har mormor sittet her mens mamman og pappan har trena sammen ute. Deilig! TO dager på rad! Takk, mormor:) 



2 kommentarer:

  1. Hei
    Har fulgt med på bloggen om Sara en stund, tusen takk for at vi får følge dere i hverdagen ;) Ville bare gi et tips til smøring som er helt topp til utslett og mye annet : uraffinert sheasmør ;)) du får kjøpt det på iherb.com til veldig mye rimeligere pris enn her i Norge :) jeg har også hatt barn med eksem/utslett og fått hydrokortison men så lenge det finnes naturlige produkter som virker har jeg brukt det, og kun brukt hydrokortison de gangene det har vært veldig ille��

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at du følger oss:) Sheabutter har jeg hørt mye bra om! Det skal prøves! Liker ikke hydrokortison så godt, så vil gjerne finne alternativer... Takk for tips! :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)