mandag 10. mars 2014

Mye lekkasje fra knappen...

-så nå skifter vi like ofte body som da hun kasta opp i perioder... Det er jo uansett bedre at knappen lekker enn at hun kaster opp da. 

Vi aner ikke hva det kommer av. Ballongen på innsiden har nok væske, og tviler vel på at hun har noe infeksjon... Hun har jo begynt med ny mat som er mye tynnere enn den hun fikk før. Kanskje den siver lettere ut mellom huden og knappen? Vi prøver nå å tykke den opp med hirsegrøt, som vi gjorde med den gamle maten. Håper det hjelper.  Hun kan jo fort bli syk hvis hun stadig har våt body. Og det er ikke snakk om noen liten flekk heller, nesten hele magen... :( 

Men her er et solskinnsbilde som mormor har tatt på tur i dag!  Deilig med vår! 
I mammas gamle skinnpose 😊

5 kommentarer:

  1. går det ant å få tovet noen store strikketlapper på str med grytekluter f.eks. å legge på innsiden av bodyen. å så skifter dere bare ut disse? et noen lapper i bambus eller bomull. å ull som blir våt blir iallefall ikke kald.. (hvis hun tåler ull mot kroppen)
    er inne å leser her innimellom, takk for at du deler deres historie, setter livet vårt i perspektiv..

    vjenta..

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for tips! Har vært innom tanken, men hun tåler ikke ull... Så kom jeg plutselig på at vi kan jo prøve ammeinnlegg?! Eller så kan jeg sy noen i frotté eller noe. Det har jo god oppsugingsevne. :) Hyggelig at du er innom og følger med oss!

      Slett
  2. Kan det være at knappen er for vi i hullet? Hva med og bytte til en knapp som kanskje er litt brei som kanskje kan gjøre at mellomstad mellom knappen og stormihullet, blir mer tilpasset hullet?. Vet ikke hvilke muligheter man har med knapp på akkurat dette. Får håpe dokker finn en løsning :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det kan faktisk hende. Skal bestille større i morgen, og få dem på sykehuset til å sette den i neste gang vi skal inn. :) takk for tips!

      Slett
  3. Ammeinnlegg var jo smart! fins mange kule ammeinnlegg også på epla og etsy med ulike mønstre ;) de ligner liksom ikke så mye på ammeinnlegg heller :)
    å de får du jo brukt for selv etterhvert også :)

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)