onsdag 28. januar 2015

Middagsbesøk :)

Frøkna var våken da mamman skulle vekke henne i dag. Hun var blid som ei sol! Kasper lå på badegulvet og ventet på Sara som vanlig. Hun virket glad for å se han, og vi hadde er fin morgen. 

Først står pappan opp og drar på jobb. Så står Kasper og mamman opp. Kasper  leker mens mamman fyrer i peisen og gjør klar maten til Sara. Så legges Kasper på badet, mens Sara blir tatt opp. Hun legges på badet også:) 

Kasper får ny bleie og klær på seg, så får Sara det også. Sara blir bært ut på stua til en lav stol, så blir Kasper hentet. Mens Sara får mat, skriver mamman i bhg-boka, og Kasper leker, utforsker og drikker melk selv fra tåteflaske. 

Så skal Sara ha på yttertøy. Da settes Kasper i en stol med hjul og lekebrett, og rulles ut i gangen mens Sara sitter på armen. Kl 08 kommer assistenten fra bhg i taxi, og bhgdagen kan begynne! 

I bhg var det streik fra 14.00, og Helene hentet henne før det. 
Det hadde det koselig som vanlig! Tull og tøys:) Der spiste hun smøreost, spennende.

Da Sara kom hjem, var farfar og Kari her. De var på hyggelig middagsbesøk, og farfar hadde bursdag! Sara tullet og tøyset og koste seg med besøk. Sovnet kjapt da hun ble lagt.
Farfar og Kasper tøyser på gulvet:) 

Til helga har vi tenkt oss på fjellet! Vi er spente på alt av pikk pakk rundt Sara, og selvfølgelig bilturen. Men vi gleder oss! 

2 kommentarer:

  1. Viktig med rutiner for å få god start på dagen :-) Dere er flinke!
    Kjekt at de gode dagene er tilbake. Riktig god tur på fjellet.
    God helg :-) Solrun

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk, Solrun! Ja, rutiner er kjekt å ha! :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)