torsdag 22. januar 2015

Snart frisk

I natt sov Ruska hos Helene. Det var deilig for slitne foreldre. Pappan våknet i dårligere form, så det passet bra at hun ikke kom hjem før halv fire. Det virker som hun har vondt innimellom. At hun får smerter i tak. Fra å være blid, kan hun gråte, nesten hylskrike. Vanskelig å vite om hun har vondt eller ikke... Ihvertfall når gråten også kommer når vi bærer henne. De varer ikke lenge, kanskje et minutt, så kan hun være blid igjen. Helene mener hun tok seg litt til ørene, så det kan jo hende hun fortsatt har litt vondt? Eller at det bare er ubehagelig...? Jeg ga ihvertfall paracet (har fått beskjed om at vi ikke skal være redde for å bruke det), så kom mormor, og hun gråt ikke mer... Vet ikke om det var mormor eller paraceten som gjorde susen, muligens begge. 
I morgen blir hun også hjemme fra bhg, og mandag er det planl.dag. Da har heldigvis Helene fri, så hun skal dit:) så tirsdag er nok frøkna klar for bhg igjen!  Og i dag er det TRE dager siden siste oppkast! Weeee:) 

Siden pappans form var så dårlig i dag, kom mormor for å hjelpe til før dansinga si. Hun bærer Sara rundt mens de danser. Frøkna ler og smiler. Kjærlighet. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)