onsdag 4. februar 2015

Alene med ungene går greit

Frøkna hoster endel, og det kommer fortsatt verk ut av det høyre øret. Må ringe legen for å få time til kontroll etter at trommehinna sprakk. Hun var strålende fornøyd da jeg tok henne opp til morgenen i dag. Og klar da de kom fra bhg i taxi:) Solstråla!!
Pappan jobba overtid i dag, så da pakket maman med seg Kasper og hentet Sara i bhg. Kan se ut som det blir til at mamman må kjøre frøkna i bhg i morgen, mye sykdom, både blant barn og voksne på denne tida. Men det skal nok gå greit. 
Kasper legges lett! Både på dagtid og for kvelden. I dag tok det mindre enn 5minutter før han sovna. Har vært oppe hos han en gang for mating da. Men til morgenen våkna mamman med et sjokk kl 06 i sin egen seng! Det betyr bare én ting....-babycallen var på lydløs. Oi! Han som vanligvis får mat tre-fire ganger etter at jeg legger meg. Men Kasper sov søtt i senga si, men hadde sparka av seg dyna. Det er jo ikke farlig å gå uten mat i 6timer, men det er jo ikke noe særlig at vi ikke har hørt han da... På den annen side: hadde han vræla skikkelig i lengre tid, hadde vi hørt han. Det har vi nemlig hørt før. Men det var heeeelt fantastisk å sove en hel natt! :) 

Fra gårsdagens "aking":

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)