mandag 2. februar 2015

Off line

Som veldig mange andre, er vi en familie som bruker tv, nettbrett, data og mobil. Både spill, Facebook, instagram, nyheter, smser og blogg tar endel av tida vår. Dette skal vi begrense. Når vi er sammen med ungene, skal vi være off line. Barna skal få vår fulle oppmerksomhet.

Vi skal også bli mer oppmerksomme når dette gjelder dette overfor hverandre. Det er fort gjort å sitte med nesa ned i hver sin telefon/pad, når man kanskje heller kunne pratet sammen/spilt spill, eller gjort noe annet. Vi fikk en liten påminnelse om hvor koselig det er uten tv da strømmen gikk her for noen uker siden. Da fant vi fram brettspill, og tente lys. Koselig. 

Frøkna har vært hos Helene i dag, de tuller og tøyser som vanlig:) blid som ei sol! Og en kjapp og grei legging litt i seneste laget her hjemme etterpå..

Legginga til Kasper gikk fint i dag også. Han sovna før det det hadde gått 10 minutter. Og mamman som har båret rundt på han i over en halvtime enkelte dager?! Han blir fortsatt sulten etter bare noen timer da... I kveld matet jeg han med flaske 90ml kl 22.00 i sin egen seng. Sovna igjen med en gang. Så deilig! Men må nok opp og mate et par ganger til i natt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)