onsdag 2. desember 2015

Pjusk

Frøkna hadde vært pjusk i bhg i dag. Slappa av sammen med trygge voksne med omsorg for Ruska i bøtter og spann. Hun ble som vanlig glad da hun kom inn på Sjøstjerna. Hun har tulla en stund nå, med at hun later som hun vil til den som ikke holder henne. Hun strekker armene ut mot personen, og sier Eeeeh, Ehh. Når personen skal ta henne i mot, snur hun seg brått vekk og skrattler. Hun morer seg virkelig. Særlig hvis vi leker skuffa. Hun kan holde på leeenge! Gøy! 

Mommo og moffa henta i bhg i dag. Bilen vår er på verksted fram til fredag. De kom alle tre hit, så vi spiste middag sammen. 
Sara hadde nok kasta opp i natt, den gjenkjennelige lukta kan ikke bety noe annet. I tillegg væsker det fra høyre øre igjen... Stakkar Ruska vår! I morgen er det kontroll hos dr. Siva ifht den mulige epilepsien hun har. Hun hadde jo alvorlige anfall 17.mai og 22.juli. Etter det starta vi med medisiner, og ikke hatt noen anfall siden. Det er nå 4,5måneder siden. 

2 kommentarer:

  1. Håper hun slipper flere anfall stakkars. Så pappen og Sara så vidt 23 juli på sykehuset. Vi fikk baby 22, og de satt på bordet ved siden av oss når vi var en tur nede:) Tenkte masse på dere da, og titter fortsatt innom bloggen din hver kveld. Håper dere får en fin førjulstid.

    SvarSlett
    Svar
    1. Å! Da skulle du kommet bort og hilst på! Så hyggelig med en liten en:) Håper alt står bra til! Ønsker dere en fin førjulstid også.

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)