mandag 11. april 2016

Første dag i Veståsveien!

I dag kjørte mamman Ruska til Veståsveien avlastningsbolig med masse pikpak! Vogn og bilsete ble satt igjen med bleier, mat, medisiner og klær. Frøkna har vært i godt humør i dag, selv om hun var litt rolig og rar til morgenen i dag. Skjønte nok at noe nytt skulle skje. 
Pus er trygg å ha med når man er på et nytt sted.

De som jobber i boligen har vært noen ganger i bhg for å hilse på Sara og få opplæring. Så det er ikke helt ukjente ansikter for henne. 

Mamman syns det var litt rart å levere henne fra seg i dag, men er ikke engstelig. Likevel var det godt å få sms om at frøkna hadde hatt en fin ettermiddag/kveld og at hun hadde sovna.

Pappan har fått rydda i bilen sin og i jakttommet/verkstedet mens mamman bada Kasper. Det går faktisk an å rydde litt/ vaske mens han sitter og leker. Veldig deilig! For andre med friske barn, høres det nok ut som en selvfølge. Men det er ikke vi vant med. :) Vi har jo hatt avlastning fast på ettermiddager tidligere, men det er 3måneder siden nå. Så nå var det godt å få gjort litt annet enn å være en-til-en på Sara. 

Spent på å høre hvordan hun har hatt det i morgen! :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar