fredag 3. juni 2016

I respirator etter nytt anfall

Hun var i barnehagen da hun måtte inn med ambulanse. Nå ligger hun i respirator, og det vi vet ikke hvordan det går. 

Vi sitter ved siden av senga hennes, holder henne i hånda og snakker med henne. 
Heldigvis var de beste legene på jobb da vi kom, Ulf som stilte diagnosen, Christian som kaller henne Sara-snuppa si, og Svend som av og til leser bloggen. Også de gode kjente sykepleierne tar vare på oss og Ruska nå. 

13 kommentarer:

 1. <3 håper det går bra med ruska deres denne gangen også. Føler jo jeg kjenner dere litt via bloggen her, så jeg sender gode tanker til dere og krysser fingre for snarlig bedring.

  SvarSlett
 2. Jeg kom over denne bloggen din for en god stund siden helt tilfeldig, jeg husker ikke en gang hvordan. Jeg har i alle fall lest den jevnlig siden, for den traff noe dypt i meg. Nå er det tøffe tider for dere og Sara og jeg krysser fingrene med dere, selv om vi aldri har møttes. Ingvild

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Ingvild. Hyggelig at du følger oss. <3

   Slett
 3. 💕tenker på dere og krysser alt som kan krysses💗

  SvarSlett
 4. Nej, nej, nej! Har tänkt på er och på Sara hela dagen idag. Håller tummarna för att hon tillfrisknar snart! Massor av kramar!

  SvarSlett
  Svar
  1. Du gjenopplever nok noen vonde følelser når fu vet hva vi opplever nå, Maria. Vi tenker mye på dere. Spent på navnevalget!

   Slett
 5. Vondt å lese. Krysser fingrene for dere�� klem brillemamma

  SvarSlett
 6. Tenker på dere alle nå! Håper lille, gode Ruska "står han av" denne gangen også. Gode og varme tanker sendes deres vei! <3 <3

  SvarSlett
 7. Sender en varm tanke til dere alle.

  SvarSlett