mandag 6. juni 2016

Utskrevet, -hjemme!

Etter en natt med god oksygenmetning og rolig pust og puls, fikk vi i dag lov til å dra hjem. Før den tid rakk både mormor og Helene å komme innom for å være sammen med Ruska. 

Legen foreslo at vi skulle øke epilepsimedisinen til en dose som er ganske høy i Norge. Så skal vi ta nytt speil for å se om kroppen hennes tar opp mer enn sist. Henvisningen til SSE er jo sendt, men det er lite trolig at vi får time der før sommeren. 

Jeg er ganske sikker på at hun kommer til å få anfall igjen. Sikkert på høsten. Da har legen sagt at vi skal sette behandlende medisin med én gang. Vi har nå i løpet av dette året sett at disse anfallene ikke går over av seg selv. Derfor  hun få behandling med en gang. Så ikke anfallet utvikler seg til noe vi ikke har kontroll over. 

Morfar var med oss en stund etter at vi kom hjem, og farmor var her. Hyggelig med besøk, -både for Ruska og mamman! 


2 kommentarer:

  1. Hei hei 😊 Så hyggelig at Ruska har kommet hjem. Kan det være en sammenheng mellom disse anfallene og vekstperioder hos Sara ? Har hørt om det før og ville bare høre med dere 😊

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det kan jo være... Men legene mener at det kan være epileptisk aktivitet og en infeksjon sammen som gjør at alt bare kobler helt ut.

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)