tirsdag 7. november 2017

I byen ei litta tur

-for å fikse de gummiputene på nesa i brillene. Den ene hadde blitt ødelagt, så André limte den, men det var kun provisorisk. Etter bhg tok vi oss en liten tur til byen for å få fikset dette, og hente noe på apoteket. I brillebutikken er de alltid blide og behjelpelige. Hyggelig å komme dit med Sara. Damen lurte på om Sara fikk briller dekket av NAV, for hun anbefalte å skaffe nye nå. Brilleglassene er litt ripete, men vi skal til øyelege og optiker i begynnelsen av desember. Da kan det hende at styrken skal justeres noe. 
Frøkna var fornøyd med å få en pastilleske Om lagde fin lyd! Hun merker også raskt om stedene hun er på har fin akustikk. I Farmandstredet er det god klang enkelte steder:) 

Ørene renner nesten ikke, og lukten er helt borte. Kuren er avsluttet, så nå krysser vi fingrene for en lang periode uten øreplager! 

Kasper var så heldig å få være med farmor på teater i dag! De var i Nøtterøy kulturhus og så Folk og røvere i Kardemommeby. Det er jo en av favorittene til Kasper, så han koste seg veldig! Ble dermed litt senere i seng i dag også... 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)