onsdag 11. juli 2018

Supermum i går, sliten mamma i dag

I går følte jeg meg virkelig som supermum! Med pappan som jobber denne uka før han har ferie, og fri i bhg, kan dagene bli lange. Vi har heldigvis en fantastisk terrasse som André har snekra. Det gjør at vi faktisk kan bevege oss ute med Sara. Hun triller så fint på plankene:) Et basseng har vi også om sommeren, og det brukes flittig i disse dager! 

I går pakka vi sykkeltaxien for stranda. Ungene fikk så vidt plass med alt pikpakket, men de var blide. Vi sykla til Torødstranda, da Ulvøstranda visstnok er full av bakterier... -og det var lurt, for der var det flere kjente! Kasper er så flink til å høre etter og oppfører seg så bra. Dessuten var det flere voksne kjente der som kunne ha Kasper i øyekroken. Det var fint! 

Så skulle vi på politistasjonen for å fornye passet til Sara. Der viste det seg at jeg ikke hadde klart å bekrefte timen jeg bestilte... Great! Heldigvis kom det oss en snill politimann til unnsetning, og fiksa oss en time likevel. En litt stressa tobarnsmor med ei i rullestol... til og med det å ta bilde gikk ganske greit! 

Deretter dro vi til byen for å hente medisiner til Sara. Og så til Årøysund. Der hadde hele familien til tante Eira kommet. Det var stas!! Ungene var blide og fornøyde hele dagen, tålmodige og snille. 

Sånn var det ikke i dag... Eller... det vil si. Ungene var blide og fornøyde, men mora ganske sliten... Det startet allerede i natt da Kasper kom inn til oss tre ganger. Med underskudd på søvn, fungerer ikke mora optimalt. Han har vært veldig av og på etter oppholdet på Riksen, men nå har vi fokus på innstramming av rutiner igjen. 

Heldigvis ville gjerne morfar ha oss med utpå i dag. Det reddet nok dagen vår. Alle tre tantene var med også! Og kusine Adele, fetter Trym og onkel Kalle. Vi er jo en virvelvind med på tur, med diverse ting som  med: solskjerming, spesialstol, matsekk i tillegg til bleier og sånn. Fint å føle seg inkludert og få tilbud om å være med dagen etter også. Selv om mora er sliten, har dagen vært bra! 

Sara har bada som jeg aldri har sett henne! Hun satt på fanget til tante Kari og plaska og koste seg! 

Hun sto litt mellom bena mine også, da dukka hun hodet under vann mange ganger. Det syns hun var gøy!! 

Hjemme på terrassen måtte pappan avkjøle seg også. 

Sommeren her hjemme er fantastisk. Varmt og deilig sol. Når ungene i tillegg er blide og oppfører seg bra, kan man ikke klage. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar