onsdag 12. desember 2018

Datt ut av rullestolen... (advarer mot bilde)

-og rett på leppa. 

Noe av det jeg har fryktet mest, skjedde i dag. Frøkna datt ut av rullestolen med hodet først...

Det resulterte i ei skikkelig flenge i underleppa, en løs melketann, skrubbsår og blåmerke på haka, og merke over de to melketennene og merke under de to «voksentennene». Vi aner ikke om det er noen større skader, men både lege og tannlege har sett på Sara. 

Hun har vært flink og tålmodig ved undersøkelser, men det er ikke tvil om st det gjorde og gjør vondt. Hun gråt sårt da tannlegen skulle undersøke. Hun mente at den fint kunne sys, og at den kanskje burde det... men det forutsetter jo st frøkna sitter stille. Og det hadde aldri skjedd, selv med bedøvelse. Dessuten ville nok stinga plaga henne like mye eller mer. Hvis de skulle lagt henne i narkose under søm/operasjon, tør de ikke helt det i Tønsberg, så da ville det blitt Riksen... 

Så vi får se hvordan det går... tannkjøtt, leppe og tenner skal observeres godt fremover. Vi håper det ikke går betennelse i såret. Heldigvis spiser hun jo ikke med munnen, så liten sjanse for st smuler vil finne veien dit. Dessuten går hun jo allerede på antibiotika for lungebetennelse... hell i uhell om ikke annet. 


Ikke rart tannlegen mente vi egentlig kanskje burde sydd... 

3 kommentarer:

  1. Stakkars Sara! Masse god bedring til god jenta!

    SvarSlett
  2. Åhuff 😯 Dette så ikke mye godt ut. God bedring til fine Sara ❤️

    SvarSlett
  3. Takk, Ida! Såret har heldigvis grodd overraskende bra!

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)