søndag 30. desember 2018

Ny firbent venn!

I dag har vi endelig hentet vår Mocca! Hun er 8 uker gammel og verdens nydeligste. Kasper var med for å hilse på for noen uker siden, og i dag var det bare André og jeg som hentet. Den to timer lange bilturen gikk bra, og det virker som hun har funnet roen i den nye boligen også. 

For vår familie er dette en helt ny tilværelse, og vi gleder oss til å bli bedre kjent men henne. Ikke minst håper vi at Sara og Mocca skal få et helt spesielt forhold. Navnet på valpen kom veldig naturlig, da en tidligere nabo hadde en brun labrador med samme navn. Hun var bare så søt!! Dessuten er M den lyden Sara klarer best. Nå må vi bare finne et tegn som passer til en trofast, sjokoladebrun venn på fire poter. 

Det er mange som ønsker seg brun labrador, og vi var langt fra den eneste familien på lista. Tungen på vektskåla, var i følge oppdretteren, Kasper. Han var rolig og fin blandt hundene, han var høflig og hørte på beskjeder som ble gitt. Senest i dag, da vi hentet Mocca, sa hun at vi ville klare valpepeeioden godt. Fordi vi har en så veloppdragen og fin gutt. Det var hyggelig å høre:) 

2 kommentarer:

  1. Så søt hun var ♥️ Vi håpe Sara får et godt forhold til Mocca ♥️ .Det er utrolig hvor gla man blir de firbente venne. Ønsker dere et godt nyttår med en ny familiemedlem i hus, tenker på dere stor klem♥️

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)