fredag 4. oktober 2019

Spise ute!

Morfar (og mormor) inviterte oss med ut og spise i dag, så vi dro hele gjengen på The Sense for å prøve ut PokéBowl. Det var godt, vi prøvde alle variantene! Sara satt i sofaen og tok ut ting fra veska mi, mellom André og meg. Funka fint. Ikke utålmodig eller pes å ha med seg frøkna ut og spise:) 

Vi hadde jo bare vært sammen med mormor og morfar 3 av 4 dager denne uka, så det var ikke rart de ville se oss i dag også 🙈 Vi er heldige som ser dem så ofte! 

Tre generasjoner: mamma, morfar og Sara. 

I morgen er det familiebursdag her i hus! Frøkna blir 7år neste mandag, vi feirer henne mens hun er hjemme. På selve dagen, har vi invitert noen venner av Sara. Fordi hun hører til spesialavdelingen på skolen, kjenner vi ikke de andre barna i klassens hennes. Derfor blir det unaturlig å invitere jentene i klassen. Kasper syns nok det var litt rart, for han mente at Sara måtte ha vanlig barnebursdag med venner fra skolen... han sa at Sara gjerne kunne invitere hans venner, hvis hun ville det. Han er snill og omtenksom. Men tror han syns det er greit at vi skal ha noen venner vi kjenner utenom skolen:)  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)