tirsdag 10. mars 2015

Kontroll på radiologisk avdeling

For å ta ultralyd av leveren til Sara. Hun virket ikke veldig fornøyd, og kalte inn overlegen på avdelinga. De måtte se nøyere på bildene, så vi fikk ikke noe svar i dag. Er kalt inn på kontroll på barnepoliklinikken fredag, så da får vi nok vite hvordan ståa er. Mamman er ikke bekymra. Vi vet jo fra før at organene til snuppa vår ikke er som de skal være. Annerledes struktur, størrelse og plassering på flere. 

Sara har ihvertfall fått undersøkelser og sykehuset opp i halsen, så hun skreik og hylte. Ultralyd gjør jo ikke vondt, men hun var virkelig forbanna! Grein til hun brakk seg som vanlig, og helt utafor. Da var det jammen godt at Helene var med! Hun hadde et eget show for Sara, og hun lo til og med! Gråt litt innimellom når hun husket på hvor hun var, men så brukte Helene et pussbekken som hatt, og vips! så var sykehusklovnen den eneste i verden. Fantastisk. Ingen tvil om hvem vi skal ha med som fast følge framover! Overlegen var også tydelig imponert. :) 
Vi var også innom barneavdelinga med en haug DVDer mamman hadde fått av ei venninne. De ble glade! Så ble Sara med Helene hjem. Hyggelig. 

Kasper var hos mormor mens vi var på SIV. Han var på 8mnders-kontroll tidligere på dagen. Han har ikke spist siden torsdag. Bare drukket melk. Kasta opp et par ganger forrige uke, men han virker i fin form:) 

2 kommentarer:

  1. Helene er super - både for dere og Ruska! Ser på bildene at hun er 100% engasjert og en varm person. All respekt!

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, hun er fantastisk! Ingen tvil om at Sara og vi er heldige som har Helene!

      Slett