tirsdag 3. mars 2015

Møte med ernæringsteam

Frøkna var i fin form til morgenen i dag. Hun fikk mat som vanlig, og ble henta som vanlig. Etter mange forskjellige taxisjåfører, var heldigvis den"gamle" faste sjåføren tilbake! Hyggelig. :) 

Saras assistent fra bhg og mamman dro til habiliteringa i Tbg for å møte ernæringsteamet. De har vi ikke snakket med siden frøkna bare var noen mnder. De ville at vi skulle kutte litt ned på olje. Nå skal hun ha 10 ml olje morgen og kveld. De to andre måltidene skal hun få grøt gjennom knappen først. Målet til sommeren er 200ml x4 i døgnet. De syns nok at hun fikk for lite mat, og det virket som de mente vi skulle vekke henne i helgene, for å gi mat. Da satte mamman foten ned. Våkner hun sent en lørdag, kan det hende hun bare får tre måltider... Men det er greit. For oss i hvertfall. Særlig når vekta hennes er grei, og hun følger sin egen kurve. 
Tross mye oppkast, har hun også vært i fin form i dag. Hos Helene fikk hun låne hennes gamle dress, og var i storform ute på tur! I morgen skal hun sove der. Så blir det spennende å se om det blir bhg i morgen. Hun har så langt kasta opp én gang etter at hun er blitt lagt. 

1 kommentar: