søndag 29. mars 2015

Påskekake til liten og stor!

I dag har vi hatt store og små til kake! I disse dagene hvor det er lang ferie fra bhg, må vi aktivisere oss. Det nytter ikke å "gjøre ingenting" med to små. Da blir ungene lei, og mamma og pappa gærne. Derfor fant vi ut at vi skulle bake ei kake, og invitere litt folk! Tolv voksne og ni barn ble fullt hus i Roppestadveien. Veldig hyggelig. Sara nøt all oppmerksomheten, og mange av ungene kom bort til henne da hun stod i walkeren sin. De er opptatt av henne. Veldig godt å se for oss foreldrene. Hun hadde en fin dag, og Kasper fulgte interessert med på alt som skjedde. Vida, som er nøyaktig like gammel som Ruska sa stille til mamman sin: "Mamma? Jeg elsker Sara..."
Sliten gjeng klare for litt rolig tid foran tven før senga. Sara har fått munnsår etter turen vi gikk i går, men hun klager ikke. Kasper har vært litt sutrete, og sover ikke lenge om gangen, antar at det er fordi han er så forkjøla.
Men han deler gjerne med søstra! Til frokost i dag ville han gi bort brødskorpa si. Sara skjønte det, men hun er jo ikke noe særlig glad i mat, og tok ikke imot. Hun fikk også tilbud om tåteflaska. Herlige øyeblikk å få oppleve som forelder! 

Ønsker alle dere som følger med på dagene til Sara en fin, solrik påske. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)