lørdag 14. mars 2015

Kontroll på sykehuset og hyttetur

I dag hadde Sara time hos lege Svend på barnepoliklinikken. Vanligvis får hun time på slutten av dagen, men denne gangen kvart på tolv. Det betydde null soving/hviling i bhg, så frøkna var trøtt som en dupp på kontroll. Vi føler oss veldig godt ivaretatt av Svend, og han er imøtekommende hvis vi har noen ønsker. Bildene fra ultralyden var ikke klare, men det han hadde sett av dem, så bra ut. Leveren er noe forstørret, men det visste vi, tok blodprøver, så får vi se på resultatet av leverprøvene der og. 
Da vi ventet på å få tatt blodprøve, ville Ruska hele tida ake seg ned på gulvet, og der kom gå-bevegelsene med én gang! Hun gikk 30 skritt, så satte vi oss igjen, men hun ville gå mer! Flinka! 

Rett etter sykehuset dro vi på fjellet. Vi har kjøpt inn bærbare DVD-spillere til bilen, men frøkna var naturlig nok veldig trøtt. Hun sovner jo ikke i bilsetet heller. Da vi kom opp på hytta, var hun sutrete og ville sikkert sagt at hun var trøtt og ville sovet hvis hun kunne pratet. Hvis hun hadde kunnet gå, ville hun sikkert gått og lagt seg på sofaen eller i senga. Istedenfor gråter og sutret hun, og vi kjefter og blir irritert på henne :( 
Da klokka endelig ble seks, la vi henne, og hun sovna med én gang! Stakkar Ruska... 

Kasper begynte å tulle med sovinga også, så han endte opp i dobbeltsenga. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar