mandag 18. mai 2015

EEG-måling

En av våre kjente og kjære sykepleiere dro tilbake på jobb for å passe på Ruska natt til i dag. Pappan fikk seg derfor noen timer søvn. Mamman kom etter at Kasper var levert i bhg. 
Mamman hadde med Pus, og det var Pjuska glad for. Som vanlig drikker hun litt nå som hun er syk. Med litt mener jeg én slurk hver gang hun er våken. Det er derfor ikke de store mengdene, men vi ser det positive i det. 
Heldigvis var det lege Svend som var på jobb i dag. Han kjenner Sara og oss godt. Han bestilte EEG. 
Under EEG-måling. Den viste, som vi antok, ikke noe spesielt. Det er derfor ikke snakk om å sette henne på epilepsi-medisiner. Vi er veldig glade for at anfallet skjedde om dagen, slik at vi så det. Hadde det skjedd om natta, ville vi ikke merket noen ting, og det er langt fra sikkert at hun noen gang ville våknet igjen. Det er selvfølgelig tøft å vite, i hvertfall når vi vet at hun sannsynligvis vil ha flere anfall. 

I dag har hun for det meste sovet. Hun våkner innimellom, men sovner når hun ser at vi er her. Mormor har vært her i mange timer, morfar har også vært her. Helene var her før hun skulle jobbe. Det virker som hun roer seg til stemmene våre. 

Det blir en ihvertfall en natt til på sykehus for frøkna. Mamman blir her med henne. Vi krysser fingrene for en piggere jente i morgen. 14 kommentarer:

 1. God bedring Sara! Håper du snart er i farta igjen både hjemme, og i barnehagen. En god klem til både Sara og foreldrene :-)

  SvarSlett
 2. Masse god bedring til Sara! Det føles litt underlig å være så bekymret for noen man faktisk aldri har møtt, men søte Sara har fått plass i hjertet mitt! Håper dere snart er sammen hjemme alle fire. Klem fra Aud . ��

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er rart... Føler oss sterkere med dere som har fulgt med en stund. Kommentarer og gode ønsker betyr mye. Takk, Aud ❤️

   Slett
 3. Ønsker så inderlig fortsatt god fremgang til Ruska 'vår' !! Go girl !!!
  /Anne Kristine

  SvarSlett
 4. Åååå tenker masse på dere,uendelig merkelig å tenke så masse på noen man overhode ikke kjenner annet enn gjennom en blogg.
  Sender gode tanker til vesla deres og dere to mamma og pappa.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Vej ❤️ Det betyr mye for oss å få kommentarer og gode ønsker fra personer som har fulgt Sara en stund.

   Slett
 5. Lille venn <3 Gode tanker til dere alle.

  SvarSlett
 6. Tenker på dere, håper frøkna snart er frisk! Klem fra Bente

  SvarSlett
 7. God bedring Sara! Du har fått en spesiell plass i hjertet mitt gjennom denne bloggen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk❤️ Det er hyggelig å høre.

   Slett