søndag 19. februar 2017

Fin helg med bra mennesker

Det er deilig å legge seg søndag kveld etter en helg som har vært bra. Vi har klart å balansere mellom aktiviteter, sosial omgang og lite stress... -det tilhører sjeldenhetene. Vi legger oss uten dårlig samvittighet. Hverken overfor ungene, hverandre eller de vi har utslitt med å besøke.

På formiddagen fikk vi besøk av pappas kompis og de to døtrene. Det var deilig på terrassen i dag, så kaffe, kjeks, saft og lek foregikk i den lune kroken. Nå er den helt fri for snø og is, og jeg gleder meg til vi får brukt den mer på våren og sommeren. Er så glad for at André bygde den mens Sara lå i respirator i sommer. Han reiste hjem og bygde, mens jeg satt ved sykesenga. Det var ikke tvil om at hun skulle komme seg, og få benyttet den store plasser å rulle på! 
På ettermiddagen tok André med Kasper på en trilletur, mens vi jentene lagde bolledeig hjemme. Klokka 14.00 rykket det nemlig inn 5 unger og deres foreldre. Unger i begge etasjer, i hula og på ungenes rom. Sara koste seg med liv og røre. En av kameratene til pappan hadde med seg bok til Sara. Spesielt til å trene på pekemotorikk. Fantastisk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)