tirsdag 12. november 2013

Utslett som klør...

IGJEN! Men det er ikke vannkopper eller hånd-fot og munnsykdommen... Hun klager lite, stakkar, men ligger og vrir seg for å klø. Hvis vi legger henne på siden og stryker på ryggen, blir hun helt rolig, lukker øynene og nyter.

Da Sara var på Riksen for en uke siden, så legene utslettet. De skulle videreformidle det til Tønsberg, med hvilken behandling som skulle iverksettes. Vi har enda ikke hørt noe. Kanskje vi reiser inn med frøkna i dag, så vi kan få noe mot det. Ser så vondt ut! Pappan skal ihvertfall ringe til SIV for å høre.
Det er verst på rygg og mage, men også litt på armer og ben. Heldigvis er den lille fine babyrumpa spart, der har hun hatt sår nok tidligere! 

Riksen mente at hydrokortison ikke ville fungere, og i mangel av noe bedre bruker vi nå babyolje som vi masserer inn i huden. Dette syns hun er kjempedeilig! Takk for tips, grantante Hege :) 

4 kommentarer:

  1. Jeg vet ikke, men det ser nesten litt sånn elveblest aktig ut. Håper dere får noe som hjelper, ikke noe okay når man ikke vet hva det er.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for forslag, Jeanette:) Vi venter på tilbakemelding fra legen hennes på sykehuset, så vi kan starte riktig behandling. :) ha en fin dag!

      Slett
  2. Tenkte på at fingrene har mistet hud, kan det være skarlagensfeber hun har fått? Men det har hun kanskje fått vaksine mot. God bedring til ruskeSara, og dere begge som undrer hva det kan være....

    SvarSlett
    Svar
    1. Tja, skarlagensfeber er vel blant tingene de blir vaksinert mot? Ingen som vet hvordan Sara reagerer på vaksiner da. Om de virker i det heletatt. Men vi satser på det:) og utslettet er atopisk eksem. :)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)