fredag 11. juli 2014

Natt og dag

Det er rart hvor forskjellig to dager kan være. I går var det altfor varmt for frøkna vår. Hun var ikke i slag på ettermiddagen, og sutret for den minste ting. Hun vræla da hun skulle sove, og ble selvfølgelig enda varmere av det. Hun klarte ikke å roe seg før halv ni stakkar... To timer på overtid... :( 

Men det kan godt tenkes at det er for lite forutsigbarhet for henne. Det er fri fra barnehagen, hun har fått en ny lillebror, hun har blitt kjent med ny avlaster, er mindre med mormor og morfar, det er varmere enn det var vært, og i tillegg skal hun liksom begynne med briller og lapp på øyet. Vi kjenner litt på stemninga og situasjonen at det ikke er tida for å begynne med briller akkurat nå. Ikke lapp heller. Om vi venter til barnehagen har startet, er det ingen krise. Vi trenger litt stabilitet rundt frøkna først.

Selv om gårsdagens bilde på bloggen ser idyllisk ut, var begge foreldrene helt knekt da kvelden kom. Blir det for mye nytt for Ruska vår?!  Det er stor forskjell på en sutrete misfornøyd Sara, og en strålende solstråle. 
Sara sjarmerer pappas fetter Erik på bua.

Når det er nye mennesker innom på bua, går det nye bedre enn når vi bare er to. Hun er et sosialt vesen, dattera vår, så litt andre input enn de kjedelige foreldrene trengs for at dagen skal bli god. I dag har tvillingene Mille og Jenny vært der med masse nytt arvetøy! (Foreldrene også da) En av pappas beste kompiser kom med Wilhelm, morfar, flere venner av mamman og pappan, og pappas fetter Erik med familie bidro til at dagen ble knall for RuskeSara, og for oss:) 

Om morgenen var vi faktisk litt flinke til å bruke walker, selv om vi har dårlig samvittighet for lite trening nå som det er ferie...

2 kommentarer:

  1. Hei, kjekt å lese igjen etter ferien, og så mange fine bilder! Blir så glad av å lese og se bilder av skjønne frøkna! Ja varmen kan odelegge natta for de fleste, det går seg heldigvis til etterhvert! Tenker også at det blir mange endringer på en gang for henne, rart med det. Det gjelder vel oss andre også!! Men Sara er i verdens beste hender med dere foreldrene som er så utrolig flinke!
    Klem fra Bente

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig tilbakemelding fra deg, Bente :) ønsker deg og dine en fin sommer:)

      Slett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)