torsdag 25. desember 2014

Jul ❤️

Mamman til Sara er veldig glad i jula. Spesielt når den feires i Årøysund. Og der feiret vi i går. Kasper og mamman var i kirken først. Der kommer alltid julestemninga hvis den har vært fraværende tidligere. Venninna til mamma, Mari synger julen inn, og det er vakkert og stemningsfullt. 

Farmor var med til mormor og morfar og der var det hyggelig stemning.
Ruska var tålmodig ved bordet, og fikk åpnet noen gaver før hun la seg i halv åtte-tida. Der sovnet hun raskt. 

Her mangler bare morfar, han tok bildene. 

Det er deilig å være hos mormor og morfar. Ungene går på rundgang, og skal de skiftes på, underholdes eller mates, er det alltid en som spretter opp og melder seg. Derfor var det ikke noe annet enn kos og hygge for oss foreldre.
Godt pinnekjøtt, deilig dessert, god stemning, fine pakker og familiehygge. En perfekt julekveld, med tante Hanna og tante Kari hjemme også. Kunne ikke vært bedre for familien vår. Glade barn og fornøyde foreldre. 
Frøkna våkna i ni-titida, da var hun lysvåken, og hosta til hun brakk seg flere ganger. Vi tok henne opp og hun rapa flere ganger. Da jeg skulle legge henne ned, protesterte hun høylytt. Det skulle hun ikke... Hadde tydeligvis slim som ikke ville opp eller ned. Hun svelget flere ganger, men sleit. Derfor fikk hun bli med på mer julefeiring, men det var bare mamman som gjaldt. Etter en stund kastet hun opp masse slim. Skumslim. Stakkar Ruska... Mormor danset rundt på henne en lang stund, så hun sovnet igjen, og det gikk greit å legge henne i senga. 

Begge ungene ble vekket for å kjøre hjem i 23-tida, og de sovnet raskt i sine egne senger. 

En super kveld, tross litt tull for Ruska vår. ❤️

2 kommentarer:

  1. Flotte bilder av alle samme :) håper dere får en fin jul videre <3
    Klem
    Ellen S

    SvarSlett

Legg gjerne igjen en kommentar. Alt leses igjennom før det publiseres. :)